Close

Nye bænke i Bjergsted Bakker

Flotte rustikke bænke på Weinreichs Høj

Foto: pf · Bjergsted Bakker, Weinreichs Høj, d. 14. november 2022

Midler fra Få det fikset-puljen

Rundt i landskabet omkring Bjergsted Bakker er der opført bænke til offentligt brug. for alle der går ture, er på picnic eller nyder den særlige natur i området. Bænkene i bakkerne var godt slidt og medtagede, så i 2020 søgte Bjergsted Beboerforening midler til at renovere og genopføre udsigtsbænkene på Weinriechs Høj, der ligger på toppen af Bjergsted Bakke.

Midlerne kom fra Kalundborg Kommunes forholdsvis nye pulje, Få det fikset-puljen, der tilgodeser udvikling i landsbyerne i kommunen.

Tak til Kalundborg kommune for et godt og smidigt samarbejde omkring de mange detaljer. Det har været spændende og lærerigt. Tak til RikkePipi Røskva Ravn for indkøb af materialer.
Og tak til Tore, borger i Bjergsted og Thorleif, økobygger, der har designet og bygget de solide og flotte borde og bænke.

Bænkene er opført i eg og kommer til at stå gennem regn og storm et par årtier!

Det er vores ønske at støtte de positive tiltag, der i de her år arbejdes med, både ift. friluftsliv og naturbevarelse. Det kan være alt fra etablering af stier, borde bænke, shelters til ideudvikling og visionært arbejde i området.

Fotograferet en af de sidste mærkeligt varme sene efterårsdage i 2022, kort før kulden kom, med lav sol og lange røde skygger.


Udgivet af Bjergsted Beboerforening © 2019 - 2024