Close

Om Bjergsted

Bjergsted By er en fantastisk by at bo i. Du kan gå mange gode ture i skov og bakker og ved søen. Og du vil opleve en fred og ro, som du ikke finder mange andre steder. Og et sammenhold der er helt unikt.

Det ka´ vi li´

Beboerforeningen afholder mange arrangementer hen over året – det gør det let at lære hinanden at kende. Og gennem en tur i byen hilser vi på hinanden og får måske en snak.

Bjergsted er byen hvor børn kan vokse op i et trygt sammenhold og hvor voksne på kryds og tværs af alder og holdninger, får den lille by til at blomstre med masser af ideer og initiativer. Det er en by hvor vi vægter miljøet højt og passer på naturen så godt vi kan.

Vi afholder en fællesspisning og en cafe en gang om måneden. Dem der har plads og lyst lægger hus til – og på sommerdage er Smedens eng stedet, hvor man mødes og ser på salamandere, gynger i Evighedsasken, leger og snakker og det hænder, at der opstår spontan fællesspisning.

Det er også på Smedens eng vi holder Forårsmarked og Sankt Hans og juletræstænding, og det er også på Smedens eng hvor man kan sove i byens shelter.

Hvert år i august er der på Oves eng, sommerfest, hvor der spises, danses og snakkes til den lyse morgen. Musikken til sommerfesten leveres ofte af byens egne beboere eller børn af byen, for her er mange, der kan og vil spille og synge.

Mange af byens beboere har grønne fingre, og der bliver flittigt byttet planter, frø og gode havetips, både til forårsmarked, på Facebook og “in real life”.

Vi har også en indkøbsgruppe, hvor vi hver måned kan bestille økologiske varer.

 • Huset Askman

  Har du idéer, tøv ikke; skriv til ideer@huset-askman.dk

 • Kontakt

  Bjergsted Beboerforening
  Krogen 20, Bjergsted
  Telefon: 61 30 88 60
  bestyrelsen@bjergsted.dk
  Facebook

 • Bliv medlem

  Et medlemskab af Bjergsted Beboerforening koster 200 kr. for hver voksen i huset.

  Mobilepay: 46987
  eller Reg. 0518
  Kontonr.: 0000249525


 • Udgivet af Bjergsted Beboerforening © 2019 - 2024