Close

En klogere Kalundborg-motorvej

Vi KAN få en bedre motorvejsløsning, men vi har brug for DIG!


Der er stadig mulighed for at påvirke hvordan Kalundborgmotorvejen bliver anlagt, og vi går nu i gang med en kampagne for at få den bedst mulige løsning for Bjergsted.

Det er stadig rigtig gode chancer for at vi kan få indført en bedre motorvejsløsning for Bjergsted, men det er nu vi skal rykke hvis vi vil høres, og der er brug for at vi står sammen som by og alle sammen gør lidt hvis vi vil påvirke processen. Hvis vi gør det, så har vi til gengæld også gode chancer for at få en bedre løsning for hele byen med mindre støj og trafik. Så kom med og giv en hånd. Sammen kan vi gøre det!

Vi holder møde torsdag d. 5. januar kl 20:00 i Bjergsted Musikhus.

Du kan også finde begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/1606093343157431

Vi er et par stykker i gruppen der har arbejdet professionelt med politiske kampagner i mange år, og vi vil være tovholdere på kampagneforløbet. Vi vil gøre vores bedste for at skabe en inkluderende proces hvor alle kan være med, og hvor det er klart for alle hvad vi skal, hvorfor vi gør det og hvordan vi hver især konkret kan tage handling og gøre en forskel. Og ikke mindst også sørge for at vi hygger os og har det sjovt på vejen 🙂

LIDT MERE OM MOTORVEJEN OG KAMPAGNEN:

Om man er for eller imod Kalundborgmotorvejen, så kommer den og det er der ikke længere så meget at gøre ved. Men hvordan motorvejen og den omkringliggende infrastruktur og fremtidige trafik bliver anlagt og konstrueret er stadig en åben proces som vi har mulighed for at påvirke. Så vi har lavet et forslag der vil mindske støjen i byen, skabe mindre trafik gennem byen, give mindre lastbillarm og gøre vejen til skole mere sikker for børn og voksne. Forslaget kan ses nedenfor.

For at få vores forslag igennem, kræver det at politikkerne åbner forliget igen, og det er der faktisk god mulighed for at vi kan få dem til, hvis vi stabler en god sag på benene med bred støtte fra lokalmiljøet. Vi skal have lavet en bred alliance af beboere, skoler, institutioner, foreninger,erhvervsliv, industri, grusgrave og politikere. Vi har allerede kortlagt mange af dem vi skal have med, og det næste skridt er at kontakte dem og få dem med ombord. Det er et stort arbejde, men nemt hvis vi er mange om det, så det er blandt andet derfor vi har brug for flere hænder.

Når vi har samlet så meget støtte vi kan få, så skal forslaget sendes til de relevante politikere og beslutningstagere og så skal vi lave noget pressearbejde så vi får lagt noget offentligt pres på politikerne. Lykkes vi med det, så er vores chancer rigtig gode for at politikerne åbner forliget og kommer i hvert fald nogle af vores forslag i møde. Og vi kan sagtens lykkes med det hvis vi er nok der hjælper til!

Vi håber vi ses!

De bedste kamphilsner – Motorvejsgruppen


PDF’ere:

En klogere Kalundborgmotorvej

Konsekvenser tung trafik Bjergsted Nord

Motorvejsgruppens forslag til linjeføring dec. 2022

 • Huset Askman

  Har du idéer, tøv ikke; skriv til ideer@huset-askman.dk

 • Kontakt

  Bjergsted Beboerforening
  Krogen 20, Bjergsted
  Telefon: 61 30 88 60
  bestyrelsen@bjergsted.dk
  Facebook

 • Bliv medlem

  Et medlemskab af Bjergsted Beboerforening koster 200 kr. for hver voksen i huset.

  Mobilepay: 46987
  eller Reg. 0518
  Kontonr.: 0000249525


 • Udgivet af Bjergsted Beboerforening © 2019 - 2024